Tapacirani namestaj

  • Izrada po meri

  • Drvena konstrukcija sa kutijom za ostavu

  • FABRIČKE CENE

  • NAJVEĆI I NAJBOLJI IZBOR MEBLOVA U GRADU

Galerija proizvoda

Dvosed Melani

Dvosed je jednostven, funkcionalan i moderna. Svaki prostor ćete oplemeniti ovim modernim dvosedim. Dvosed može biti širine (100-160cm) sa ili bez rukonaslona u razvučenom položaju 190cm. Naravno kao i kod svih naših modela možete birati dimenzije kao i boju štofa.
Svaki od naših modela poseduje kutiju za ostavu. Naši dvosedi takođe mogu biti i fiksni.

Dvosed Atena

Dvosed je jednostven, funkcionalan i moderna. Svaki prostor ćete oplemeniti ovim modernim dvosedim. Dvosed može biti širine (100-160cm) sa ili bez rukonaslona u razvučenom položaju 190cm. Naravno kao i kod svih naših modela možete birati dimenzije kao i boju štofa.
Svaki od naših modela poseduje kutiju za ostavu. Naši dvosedi takođe mogu biti i fiksni.

Dvosed Artemida

Jednostavnost i udobnost na dohvat ruke. Garnitura Artemida oplemeniće vaš dnevni boravak svojom elegantnom pojavom. Bez suvišnih linija, nepotrebnih detalja, ova garnitura idealan je sustanar ljudi od stila. Ovaj model dvoseda je FIKSNI.

Dvosed Žizela

Dvosedi od žičanog jezgra su fantastični za manje prostorije gde vam je potreban slobodan prostor preko dana, lako se razvlače i postaju udoban i komforan bračni ležaj. Mogućnost izrade po meri. Svaki dvosed poseduje kutiju za posteljinu . Ram i kutija su od punog drveta. Mogućnost odabira rukonaslona, mebla, dimenzija, jastuka…

Dvosed Ifigenija

Ležaj Ifigenija idealan je za manje sobe. Sklopljen predstavlja udoban dvosed, a rasklopljen komforan krevet. Ispod sedišta nalazi se prostrana ostava za posteljinu ili neke druge stvari za koje nemate prostora. Dvosed šrine 100-160cm, razvučen 200cm.

Dvosed Extra Dora (fiksni sa kutijom za ostavu)

Dvosed Dionis Lux (fiksni sa kutijom za ostavu)

Dvosed Dora (na razvlačenje)

Razvlači se na levu ili da desnu stranu ima kutiju za posteljinu.

Dvosed pan (fiksni)

Kod nas možete naći više različitih modela troseda od sunđera.
Svi naši trosedi se razvlače i imaju kutiju za posteljni. Zgodni su i praktični i za svakodnebnu upotrebu sto se tiče sedenja i spavanja na njima.
Konstrukcija je od punog drveta i kod svakog od modela možete birati mebl, da li želite rukonaslone i ako želite koji od naših modela, oblik jastuka, kao i samo punjenje jastuka (pun sunđer/pahuljice).

Ležaj Dionis

Dionis lux predstavlja zanimljivu i veoma udobnu kombinaciju ležaja Dionis i Dora, povezanih u ležaj kome ne možete odoleti. Dionis lux pruža prostor za sedenje troje ljudi, a jednim potezom se rasklapa u udoban i komforan krevet. Krasi je prostranost, udobnost, funkcionalnost, razvlači se u ležaj za spavanje i ima kutiju za postaljinu. Ležaj Dionis lux u razvučenom položaju ima korisnu površinu za spavanje dimenzija 190x160cm.

Ležaj Dionis Lux

Ležaj Dionis Moderno

Ležaj Adonis R

Ležaj je fantastičan za manje prostorije gde Vam je potreban ležaj za spavanje dimenzija 190x150cm. Zatvoren ne zauzima puno prostora a jednostavnim oblikom vrlo lako se uklapa u enterijet svake od prostorija. Poseduje kutiju za posteljinu. Mogućnost dodavanja jednog ili oba rukonaslona po Vašoj želji kao i odabir štofa po izboru.

Ležaj Melani bez rukonaslona

Ležaj Melani je fantastičan za manje prostorije gde Vam je potreban ležaj za spavanje dimenzija 190x150cm. Zatvoren ne zauzima puno prostora a jednostavnim oblikom vrlo lako se uklapa u enterijet svake od prostorija. Poseduje kutiju za posteljinu. Mogućnost dodavanja jednog ili oba rukonaslona po Vašoj želji kao i odabir štofa po izboru.

Ležaj Melani sa ravnim rukonaslonima

Ležaj Melani sa Singl rukonaslonima

Ležaj Melani sa Atena rukonaslonima

Ležaj Melani sa Dionis rukonaslonom

Trosed Atena 

Trosed Isidora / silikonsko punjenje

Trosed Matija

Trosed Matija je naš novi model troseda, može biti fiksni, ali može i da se razvlači. Ispuna je sendvič pena 30g, silikonska vata, memori pena I silikonske kuglice izuzetne mekoće i udobnosti. Izaberite trosed Matija u štofu po vašoj želji i merama koje se uklapaju u Vaš prostor.

Kod nas možete naći više različitih modela troseda od žičanog jezgra.
Svi naši trosedi se razvlače i imaju kutiju za posteljni. Zgodni su i praktični i za svakodnebnu upotrebu sto se tiče sedenja i spavanja na njima.
Konstrukcija je od punog drveta i kod svakog od modela možete birati mebl, da li želite rukonaslone i ako želite koji od naših modela, oblik jastuka, kao i samo punjenje jastuka (pun sunđer/pahuljice).

Razlikujemo nekoliko osnovnih modela od kojih Vi možete da napravite idealan vašim potrebama.

Trosed Dora

Trosed Dora je naš najprodavaniji model troseda, dužine je 200cm, sedište je širine 70cm, naslona širine 70cm, kada se razvlače dobijate korisnu površinu za spavanje od 140cm.Ukupna dubina troseda Dora kada nije u razvučenom položaju je 97cm. Ispod sedišta se nalazi kutija za posteljni. Birate boju štofa i oblik jastuka. Trosed se otvara izvlačenjem sedišta na napred i spuštanjem naslona čime dobijate ležaj za dve osobe. Trosedu Dora takođe možete dodati jedan ili oba rukonaslona u zavisnosti od vaše želje.

Trosed Ekstra Dora

Trosed Dora Ekstra je trosed nastao od troseda Dora dodavanjem rukonaslona. Njegove dimenzije su 80cm sedište, 70cm naslon, dušina korisne površine za spavanje 200cm, u razvučenom položaju korisna površina za spavanje je 150cm. ukupna dubina 107cm.U zavisnosti od rukonaslona spoljna mera troseda Ekstra Dora je u opsegu od 210-260cm.Ispod sedišta se nalazi kutija za posteljinu.Birate boju štofa, oblik i debljinu rukonaslona, oblik jastuka… Trosed se otvara izvlačenjem sedišta na napred i spuštanjem naslona čime dobijate ležaj za dve osobe.

Trosed Ifigenija bez rukonaslona”

Trosed Ifigenija je idealan za manje sobe gde preko dana možete imati udoban trosed, dok razvlačenjem dobijate udoban ležaj . Može biti sa rukonaslonima ili bez njih. Dimenzije troseda Ifigenija su od 160cm – 200cm, sedište je širine 100cm kao i naslon, čime dobijamo ležaj dužine 200cm. Ukupna dubina zatvorenog troseda Ifigenija je 127cm. Mogućnost biranja mebla kao i oblika jastuka i rukonaslona. Ispod sedišta se nalazi kutija za posteljinu.

Trosed Ifigenija sa rukonaslonima

Trosed Isidora

Trosed Isidora je nešto novo u našem asortimanu. Finijih linija u odnosu na trosed Doru. Dimenzije su identične kao kod troseda Dora 140x200cm u razvučenom položaju.Trosed Isidora takođe može biti i fiksni. Trosed Isidora je podignut na nogice koje mogu biti metalne ili drvene. Ispod sedišta se nalazi kutija za posteljnu.

Trosed Teodora

Trosed Artemida

Kauč

Kauč je prevashodno funkcionalan ali i udoban i jednostavnih linija. Za stanove sa manjkom prostora koji zahtevaju punu funkcionalnost nameštaja, kauč je rešenje za vas. Jednostavan za upotrebu zauzeće malo prostora a razvlačenjem dobijate i udoban krevet za miran san.Dimenzije kauča su 190x110cm (sedište 60cm, naslon 50cm) u razvučenom položaju. Otvara se uz pomoć mehanizma (klik-klak makaza). Ispod sedišta se nalazi kutija za posteljinu. Konstrukcija je od punog drveta. Birate boju štofa. Mogućnost dodavanja jednog ili oba rukonaslona.

Kod nas možete pronaći UGAONU GARNITURU po VAŠOJ MERI I ŽELJI. Mogućnost biranja dimenzija, mogu biti na razvlačenje ili fiksne. Svaka poseduje kutiju za posteljnu. Ram i kutija su od punog drveta. Mogućnost biranja rukonaslona, jastuka (oblika i ispune), mebla. Naše ugaone garniture su izuzetno funkcionalne i udobne.

Ugaona Matija

Ugaona Matija je naš novi model ugaone garniture, može biti fiksni, ali može i da se razvlači. Ispuna je sendvič pena 30g, silikonska vata, memori pena i silikonske kuglice izuzetne mekoće i udobnosti. Izaberite trosed Matija u štofu po vašoj želji i merama koje se uklapaju u Vaš prostor. Dimenzije ove ugaone garniture su 280x200cm.

Ugaona Melani Čester

Namenjena za dnevne boravke, modernog izgleda velike udobnosti. Razvlači se i vrlo lako postaje udoban francuski ležaj. Poseduje kutiju za posteljinu. Može biti fiksna ili na razvlačenje. Mogućnost biranja dimenzija, jastuka i štofa. Ispuna je 30g sunđer visokog kvaliteta.

Ugaona PERSEFONA

Namenjena za dnevne boravke, modernog izgleda velike udobnosti.Garnitura je fiksna. Mogućnost biranja dimenzija, jastuka i štofa. Ispuna je 30g sunđer visokog kvaliteta.

Ugaona Adonis

Ležaj se razvlači , ima kutiju za posteljnu ispod ležaja i ispod lenjivca.

Ugaona Dionis 

Ležaj se razvlači , ima kutiju za posteljinu ispod ležaja i ispod lenjivca, ima rukonaslone i jastuke trapezaste od punog sunđera. Po želji moguće je dodati dugmiće na kutijama i rukonaslonima uz doplatu.

Ugaona Maja

Ugaona Isidora

Ugaona Jelena

Ugaona teodora

Kod nas možete pronaći UGAONU GARNITURU po VAŠOJ MERI I ŽELJI. Mogućnost biranja dimenzija, mogu biti na razvlačenje ili fiksne. Svaka poseduje kutiju za posteljnu. Ram i kutija su od punog drveta. Mogućnost biranja rukonaslona, jastuka (oblika i ispune), mebla. Naše ugaone garniture su izuzetno funkcionalne i udobne, a za to je zaslužan kvalitetno žičano jegro i konstrucija od drveta.

Ugaona Dora STANDARDNA

Standardne dimenzije naše ugaone Dore standardne su 270x225cm, bez rukonaslona, takođe možete dodati rukonaslone po Vašoj želji. Trosed je dimenzije 200cm, 70cm širine, razvučeni trosed je 200x140cm. Dvosed je đirine 70cm, žatvoren dušine 180cm ,razvučen 225cm.

Ugaona Dora KRAĆA , Ugaona Dora FAN

Osmišljena za manje prostorije gde se jednim potezom pretvara u udobni bračni ležaj izuzetnog kvaliteta. Dimenzije ugaone garniture 275×185. Trosed dimenzija 160×150, lenjivac 80×185(225). Mogućnost izrade sa ili bez rukonaslona. Poseduje kutiju za ostavu.

Ugaona Dora EKSTRA

Garnituru Dora Extra bi najbolje opisali kao kombinaciju predivnih elemenata drugih garnitura. Ovu garnituru čine trosed i dvosed iz garniture DORA. Kao i kod svih ostalih garnitura tako i kod Dore Extra dezen štofa možete prilagoditi svom ukusu. Dimenzije 300x225cm. Jastuci su od punog sunđera što jastucima daje oblik i dugotrajnu čvrstinu.

Ugaona ISIDORA

Ugaona Trosed Isidora je nešto novo u našem asortimanu. Finijih linija u odnosu na trosed Doru. Dimenzije su identične kao kod Ugaone Dore KRAĆE. Ugaona Isidora takođe može biti i fiksna. Ugaona Isidora je podignut na nogice koje mogu biti metalne ili drvene. Ispod sedišta se nalazi kutija za posteljnu.

Ugaona MODULARNA

Ugaona Modularna je ugaona napravljena iz više pojedinačnih delova koji mogu zasebno stajati i biti veoma udobne fotelje na razvlačenje, ali lakim „spajanem” postaju velika udobna i prelepa ugaona garnitura. Mogućnost biranja dimenzija, jastuka, rukonaslona, mebla… Svaki od elemenata poseduje kutiju za posteljinu.

Ugaona FIKSNA

Bračni ležaj je prostran i udoban kako se samo može poželeti, svi koji zahtevaju komfor za miran san biraju ovaj ležaj. Izrađujemo ga sa uzglavljem u više varijanti. Praktičnost ovog ležaja je i u tome što se otvara po principu “makaza”, gde je iskorišćen prostor za odlaganje posteljine ili drugih stvari. Mnogobrojni dezeni štofa mogu ukrasiti spavaću sobu po vašem ukusu. Ram i kutija je od punog drveta. Sve bračne ležaje izrađujemo u dimenzijama po želji!

Adonis

Simonida

Dugmići

Čester (Luka)

Tablice i kocke

Matija

Ram Adonis

Ram Simonida 

Ram sa dugmićima 

Ram sa Čester 

Ram Tablice i Kocke 

Kao što sam naziv kaže SINGL je krevet koji sebično cuva svoju neverovatnu udobnost predviđenu za jednu osobu. Dimenzije standardnog singl ležaja su 90×200 cm, ali naravno možemo napraviti Singl ležaj po merama po Vašoj želji. Singl ležaj poseduje kutiju za ostavu, podizanje na „makaze“ , ram i kutija od punog drveta. Mogućnost biranja rukonaslona, leđa, uzglavlja (nalik Francuskom ležaju), strane podizanja, jastuka i naravno mebla po Vašem izboru. Mogućnost izrade bez dušeka u vidu rama za Singl uz mogućnost poručivanja dušeka po meri (sekcija DUŠECI).

U ponudi se nalazi veliki izbor fotelja na razvlačenje. Naše fotelje su kvalitetne, udobne i praktične. Konstruckija je od punog drveta i svaka poseduje kutiju za posteljinu. Mogućnost biranja dimenzija i dezena samih fotelja. Na bilo koju od fotelja takođe možete dodati rukonaslone po Vašem izboru. Standardne širine su od 70cm-110cm, razvučena dužine 190cm(sunđer), 200cm – žičano jezgro.

Fotelja Melani R

Fotelja Atena 

Fotelja Adonis R 

Fotelja pandora

Ifigenija

Fotelja Ifigenija je od žičanog jegra i jednim potezom se razvlači u udoban ležaj. Idealna za manje sobe gde Vam je preko dana neophodan dodatan prostor.

Fiksne fotelje su prvenstveno namenjene Vašem dnevnom boravku, vrlo lako uklopive sa Vašim garniturama, ali vrlo lako se može zamisliti kao i ukras vaše spavaće sobe ili prostornog hodnika. U ponudi se nalazi veliki broj fotelja i materijala što garantuje da ćete naći pravu fotelju za Vas.

Fotelja Žizela

Fotelja pan

Fotelja tea

Fotelja atena

Fotelja Dionis + (Lux/Moderno)

Fotelja aris

Fotelja Matija

Nasi benefiti