O nama

Kontaktirajte nas

Mi proizvodimo nameštaj po vašoj MERI i ŽELJI. Kod nas možete odrediti dimenzije vašeg kreveta, fotelje ili taburea – uklopiti ga u dimenzije vašeg doma ili postojećeg nameštaja.


Veliki izbor meblova pružiće vam mogućnost kreativnog obogaćivanja vašeg prostora. Naš nameštaj je moderan, udoban, kvalitetan, dugotrajan. Naš nameštaj karakteriše naše proizvode kvalitetom i modernim dizajnom, što ih čini dopadljivim za oko ali i sigurnim i dugotrajnim. Svi proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijh materijala, što je garancija kvaliteta.

Garantni rok je 2 godine (ne odnosi se na fizička oštećenja), a posle isteka garancije imate mogućnost servisiranja svih naših proizvoda (pretapaciranje, zamena jezgra,mehanizma…).

Naša ponuda

U ponudi imamo veliki broj dvoseda, troseda, francuskih ležajeva, singl ležajeva, ugaonih garnituri, fotelja fiksnih, fotelja na razvlačenje…


Novo u ponudi: Kuhinje, plakari, komode, vitrine, radni stolovi, trpezarijski stolovi i stolice, dušeci… koji se takođe rade po Vašoj meri i želji.

Nasi benefiti